BANJALUKA – U protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske preminula su četiri pacijenta kod kojih je potvrđeno prisustvo novog korona virusa. Riječ o dvije žene i dva muškarca.

Kako je navedeno u saopštenju UKC-a RS, preminula je sedamdesetdvogodišnja žena iz Banjaluke koja je imala više udruženih oboljenja, a liječena je u Odjeljenju intenzivne njege “Covid 19” od 15.4.2020. godine.

Druga preminula je šezdesettrogodišnja žena iz Gradiške, koja je imala više hroničnih udruženih oboljenja, a liječena u Odjeljenju intenzivne njege “Covid 19” od 27.4.2020.godine.

Treći pacijent je četrdesetosmogodišnji muškarac iz Srbca koji je imao više hroničnih udruženih oboljenja, a pacijent je liječen u Odjeljenju “Covid 19” Klinike za infektivne bolesti od 28.4.2020.godine.

Četvrti preminuli je šezdesetpetogodišnji muškarac iz Banjaluke koji je imao više hroničnih udruženih oboljenja, a liječen je u Odjeljenju intenzivne njege “Covid 19” od 29.4.2020.godine.

Prema posljednjim podacima u Republici Srpskoj je virus korona potvrđen kod 767 osoba, dok se od istog oporavila 381 osoba.

U Republici Srpskoj 34 osobe je preminulo od posljedica Covida-19.

Nezavisne novine

PrethodniDvije osobe poginule na putu Banjaluka-Prijedor
SlijedećiZabrana kretanja za prvomajske praznike