U obnovljenom mjesnom domu u Gornjim Orlovcima u sklopu manifestacije „Upoznaj ljubav“ koju je uz podršku Grada organizovao Savjet ove mjesne zajednice sinoć se družilo 50-tak neženja i slobodnih dama.  Pod romantičnim svjetlom uz svijeće, večeru, muziku, pa čak i poklone s nezaobilaznim cvijećem tražili su svoju srodnu dušu. Romatičnu priču koja bi mogla iznjedriti i po neku ljubav, a potom i brak, svojim dolaskom podržao je i gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković. Kaže da je ovo vjerovatno prva ovakva manifestacija u RS-a  moguće i BiH.

Milenko Đaković, gradonačelnik Prijedora

– Analizirali smo stanje na terenu i primijetili da ima mnogo neženja i neudatih dama u nekim srednjim godinama koji bi mogli ostati samci. Zato smo i organizovali druženje tih ljudi kako bi se u lijepom ambijentu bolje upoznali i moguće pronašli svoju simpatiju- kazao je Đaković.

A da su bili u pravu potvrdio nam je i jedan od organizatora zanimljive ljubavne manifestacije Pero Špadić, novinar i zamjenik predsjednika Savjeta mjesne zajednice koji je rekao da su četiri para vrlo vidljivo pokazali međusobnu naklonost.

Šta će od naklonosti biti to još niko ne zna, no u Gornjim Orlovcima najavljuju naredne godine još veće druženje. Ovo prvo privuklo je neženje i slobodne dame najviše iz Prijedora i okoline, a bilo je i onih koji su u Gornje Orlovce stigli iz Kozarske Dubice i Banjaluke. Organizator je ispunio sva svoja obećanja, pa i ono da će druženje biti potpuno diskretno i bez novinara koji su cupkali pred mjesnim domom.

M.Z.

PrethodniSANJA MILOJICA NAJBOLJI  SPORTISTA GRADA PRIJEDORA (FOTO GALERIJA)    
SlijedećiUDRUŽENJE „ANEMONA“ PODIJELILO 130 PAKETIĆA