ČETIRI ZLATA PLESNOM STUDIJU „TOP DENS“

Članice Plesnog studija „TOP DENS“ bile su veoma uspješne na Internacionalnom festivalu plesa, koji je proteklog vikenda održan u Zenici. U Prijedor su se vratile sa četiri zlatne medalje.

Riječ je o Festivalu modernih plesova, koji je okupio oko 2.000 takmičara iz Makedonije, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Članice Plesnog studija „TOP DENS“ Tijana Mamić, Milica Đurašinović,  Arijana Tomić i Lejla Rahman na čelu sa koreografom Dadom Topić u kategorijama solo, duo i trio predstavile su se dens-fitnes programom urbanajz, koji je ustvari kombinacija hip-hopa, strit-densa i bangre.

– Ovo je prvo takmičenje na kojem smo nastupali sa urbanajz programom i ovo su naše prve medalje. To je za nas veliki uspjeh. Nastupali smo do sada revijalno širom Bosne i Hercegovine, kako bi što više ljudi upoznali sa ovim zanimljivim programom, za koji su zainteresovane mnoge Prijedorčanke – rekla je Topićeva.

Ako želite da sa treninga kući ponesete mokre majice, Dada Topić i njena grupa vas pozivaju da postanete dio njihovog tima i osjetite nešto novo, drugačije i jedinstveno.

Uskoro i video prilog!

M.Stegić

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!