2.8 C
Prijedor
Srijeda, 30 Novembra, 2022

ČETIRI ZLATA PLESNOM STUDIJU „TOP DENS“

Najnovije vijesti

Članice Plesnog studija „TOP DENS“ bile su veoma uspješne na Internacionalnom festivalu plesa, koji je proteklog vikenda održan u Zenici. U Prijedor su se vratile sa četiri zlatne medalje.

Riječ je o Festivalu modernih plesova, koji je okupio oko 2.000 takmičara iz Makedonije, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Članice Plesnog studija „TOP DENS“ Tijana Mamić, Milica Đurašinović,  Arijana Tomić i Lejla Rahman na čelu sa koreografom Dadom Topić u kategorijama solo, duo i trio predstavile su se dens-fitnes programom urbanajz, koji je ustvari kombinacija hip-hopa, strit-densa i bangre.

– Ovo je prvo takmičenje na kojem smo nastupali sa urbanajz programom i ovo su naše prve medalje. To je za nas veliki uspjeh. Nastupali smo do sada revijalno širom Bosne i Hercegovine, kako bi što više ljudi upoznali sa ovim zanimljivim programom, za koji su zainteresovane mnoge Prijedorčanke – rekla je Topićeva.

Ako želite da sa treninga kući ponesete mokre majice, Dada Topić i njena grupa vas pozivaju da postanete dio njihovog tima i osjetite nešto novo, drugačije i jedinstveno.

Uskoro i video prilog!

M.Stegić