Susretima 8. kola nastavljeno je takmičenje u Četvrtoj ligi Fudbalskog saveza područja Prijedor. Strijelci nisu bili efikasni tako da su u pet susreta postigli samo 11 golova. Gostujuće ekipe su, u tri susreta, osvojile tri boda. “Slaven” je u Dobrljinu rezultatom 3:1(1:0) porazio “Radnik” iz Kozarske Dubice, a “Ljubija”, novajlije u ligi, pobjedom od 1:0 nad “Mrakovicom” iz Kozaruše ostvarili su prvu ovosezonsku pobjedu. Susret “Kozare” i “Brzog”iz Busnova završen je rezultatom 2:2. Gosti su, nakon poluvremena imali vođstvo od 1:0.

Bivši član  Regionalne lige  Srpske “Gomjenica” i “Podgrmeč” iz Oštre Luke igrali su nerješeno 1:1,  a  susret u Donjem Vodičevu, između   “Plamena” i “Bratstva” iz Kozarca, završen je bez golova (0:0).

Na tabeli prvi  je “Plamen” sa 20 bodova koliko ima i drugoplasirano “Bratstvo”. Sa 16 bodova je treći “Slaven”, a poslednja, desetoplasirana, je “Mrakovica” sa tri boda.

Ovog vikenda na rasporedu su susreti 9. kola. U subotu, 14. oktobra “Radnik” je u Kozarskoj Dubici domaćin  “Gomjenici”.  U nedjelju, 15. oktobra   (od 15,00 časova) na rasporedu su susreti: ”Brzi” -“Ljubija”,  “Bratstvo” -“Kozara”, “Podgrmeč”- “Plamen” , “Gomjenica”,”Mrakovica”-  “Slaven”.

M.Bogun

PrethodniPETA FUDBALSKA LIGA: ŠESTO KOLO U ZNAKU GOSTIJU
SlijedećiMILA STOJNIĆ GODINAMA „DRUGUJE“ S GITAROM