-1.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 6 Februara, 2023

ČLANOVI “BIJELOG DUGMETA” NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA (VIDEO)

Najnovije vijesti

Prvo koncertno veče Rok festivala „Kozara u srcu“, koje je trebalo da se održi sinoć, otkazano je zbog loših vremenskih uslova. Svi bendovi koji su se sinoć trebali naći pred publikom, nastupiće večeras, sa početkom u 18 časova, saopštili su organizatori.

Uoči večerašnjeg koncerta, danas je članove poznatog eks-ju benda „Bijelo dugme“ primio gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković. Frontmen popularnih „dugmića“ Goran Bregović izrazio je zadovoljstvo što će imati priliku izvesti neke od najpoznatijih hitova ove grupe pred publikom rok festa na Benkovcu.

– Nakon skoro četrdeset godina, kada sam na Kozari bio na radnoj akciji, ponovo sam na ovoj predivnoj planini – rekao je Bregović dodajući da je tih davnih sedamdesetih godina na krajiškoj ljepotici dobio i udarničku značku.

– Imamo zadovoljstvo da u Prijedoru pozdravim legende roka koji su gosti našeg grada – rekao je gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković dodajući da se danas u gradu na Sani okupio tim muzičara koje sve generacije poznaju.

Organizator Rok festa “Kozara u srcu” Dražen Vrhovac istakao je da je  potvrđeno još jednom da je grad Prijedor grad otvorenog srca, jer najveći ljudi iz svojih oblasti zanimanja rado dolaze u njega.

Zajedno sa Bregovićem na prijemu kod gradonačelnika bili su pjevači  “Bijelog dugmeta”, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa.

P.Š.

foto: Giga