U koaliciji DEMOS-NDP u Prijedoru uvjereni su da će ostvariti dobar izborni rezultat. Cilj im je najmanje tri odbornička mandata.

– I da budemo dio skupštinske većine. Još jednom apelujem na sve građane da izađu na izbore u što većem broju i da podrže odborničku listu DEMOS-NDP – poručila je Silvi Milanović, kandidat ove koalicije za odbornika u Skupštini grada Prijedora.

– Mi smo nova stranka u novom vremenu. Glasajte za nas, jer mi želimo i možemo da radimo nove projekte – dodala je Aleksandra Čanić, kandidat Koalicije DEMOS-NDP za odbornika u gradskom parlamentu.

Ovo su istorijski izbori za DEMOS, smatra Tomislav Prpoš, nosilac odborničke liste DEMOS-NDP.

– Mislimo da smo dovoljno napravili i da ćemo biti stranka koja će ući u sastav Skupštine grada i bićemo konstruktivni faktor u lokalnom parlamentu. Borićemo se za ideje koje smo promovisali – dodao je on.

Podrška kandidatima ove liste stigla je i od Nedeljka Čubrilovića, predsjednika DEMOS-a. Vjeruje da će oni biti dio nove skupštinske većine.

– Očekujemo da postanemo parlamentarna stranka. Nadam se i da ćemo biti dio skupštinske većine, na čelu sa novim gradonačelnikom, a vjerujemo da će to biti Dalibor Pavlović – istakao je Čubrilović.

Iz DEMOS-a i NDP-a pozvali su birače da u nedjelju, 15. novembra, izađu na izbore i odluče o svojoj budućnosti.

B.D.