Željka Cvijanović, potpredsjednik SNSD-a pohvalila je danas u Prijedoru, rad Gradskog odbora SNSD-a u ovom gradu i istakla da je riječ o kvalitetnim ljudima koji žele da doprinesu i stvore uslove za bolji život u ovom gradu.

– Mi smo u Prijedoru nedavno imali unutarstranačke izbore, ulazimo u drugi ciklus aktivnosti koje sa sobom nosi izborna godina, spremni smo za to u svim našim opštinskim i gradskim odborima i nema sumnje da je to tako i u Prijedoru – rekla je Cvijanović.

Sve veći broj mladih ljudi koji pristupa SNSD-u dovoljan je pokazatelj da se ova politička partija prepoznaje kao mjesto gdje mogu da realizuju svoj politički angažman.

– Imali smo jako dobar rezultat na lokalnim izborima u Prijedoru, ali očekujemo da ga popravimo na predstojećim parlamentarnim izborima. Pokazaćemo novu dinamiku i želju da realizujemo svoje političke ideje u ovom gradu – rekao je Saša Bursać, predsjednik GO SNSD-a Prijedor.

Nakon sjednice Predsjedništva i Gradskog odbora SNSD-a, upriličen je novogodišnji prijem za članove i simpatizere SNSD-a u Prijedoru.

M.Stegić

PrethodniVISOK STEPEN SARADNJE I TOLERANCIJE
SlijedećiSUDBINA RŽR „LJUBIJA“ OSTAJE STRATEŠKO PITANJE ZA PRIJEDOR