15.8 C
Prijedor
Subota, 1 Aprila, 2023

“DA” IZVJEŠTAJU GRADONAČELNIKA I GRADSKE UPRAVE (VIDEO)

Najnovije vijesti

– Grad Prijedor sve više se potvrđuje kao regionalni centar sa sudskim, privrednim i drugim institucijama. Godinama posluje sa budžetskim suficitom. Prošle godine, od nadvožnjaka i pijace na Pećanima, rekonstrukcije pružnog prelaza “Trinaesta” i potpune obnove Ulice Vuka Karadžića, realizovao je niz projekata od značaja za lokalnu zajednicu – izjavio je gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković za govornicom Skupštine koja je danas podržala Izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave u godini iza nas.

– Mišljenja sam da možemo biti zadovoljni onim što je u Prijedoru urađeno 2016. godine – ocijenio je Đaković i naglasio da dobre rezultate u toj godini treba zahvaliti tadašnjem gradonačelniku  Prijedora i predsjedniku DNS-a Marku Paviću.

Godišnji izvještaj gradonačelnika i Gradske uprave usvojen je sa 22 odbornička glasa “za”, 2 glasa “protiv” i 6 suzdržanih glasova. Primjedbe su stigle iz Demokratske fronte i SDS-a koji smatra da je neke projekte, poput kanalizacije u Tukovima, kako ističe dr Ratko  Stojić, trebalo završiti znatno ranije.

R.R.

foto: Giga

 

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!