4.8 C
Prijedor
Četvrtak, 23 Marta, 2023

ĐAKOVIĆ: DOBAR ODZIV GRAĐANA NA PREDIZBORNIM SKUPOVIMA

Najnovije vijesti

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković danas je izrazio zadovoljstvo tokom predizborne kamapnje ove stranke i odzivom građana na predizbornim skupovima.
“Smatram da je DNS pri kraju održavanja tribina u korektnom izlaganju obrazložio i položio račune građanima za sve ono što je urađeno u proteklom mandatu, a ujedno smo se dogovarali šta ćemo dalje raditi”, istakao je Đaković.

On je na konferenciji za novinare rekao da je opozicioni blok zloupotrijebio pitanje legalizacije zemljišta koje je dodijeljeno izbjeglom i raseljenom stanovništvu.

“Podjela zemlje je izvršena na nekorektan način, na plavnom području i mi se godinama borimo da zaštitimo to stanovništvo, a osim opštinske zemlje, ovim ljudima je dodijeljeno zemljište koje je bilo vlasništvo dvije zemljoradničke zadruge i tu se i stvorio problem i u toku je postupak dokazivanja vlasništva te zbog toga do sada nije mogao da bude sproveden postupak legalizacije”, naveo je Đaković.

On je dodao da je zemljište koje je bilo opštinsko, legalizovano, a druge parcele još nisu jer je u toku sudski postupak dokazivanja vlasništva.

“Čista je laž da se taj proces može završiti za nekoliko mjeseci i građanima poslati rješenja na kućnu adresu”, naglasio je Đaković, dodajući da treba sačekati završetak sudskog procesa kada će legalizacija i ovih parcela biti moguća.

Nosilac liste DNS-a za odbornike u Skupštini grada Duško Ivić i kandidat za odbornika Valentina Sovilj istakli su da su zadovoljni tokom predizborne kampanje DNS-a.

Oni smatraju da su uspjeli u namjeri da građanima objasne šta su to uradili u proteklih 12 godina.

Na konferenciji za novinare najavljeno je da će centralna tribina DNS-a u Prijedoru biti održana u petak, 30. septembra, u 20.00 časova na Trgu majora Zorana Karlice kada će se Prijedorčanima obratiti svi kandidati sa odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada i kandidat za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković, te predsjednik DNS-a Marko Pavić.

izvor: srna

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!