13.8 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Marta, 2023

ĐAKOVIĆ: KOREKTNO IZVJEŠTAVANJE O DEŠAVANJIMA U PRIJEDORU

Najnovije vijesti

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković organizovao je  tradicionalni novogodišnji prijem za novinare i predstavnike medija koji djeluju na teritoriji grada.

On je pohvalio korektno izvještavanje o dešavanjima u Prijedoru u ovoj godini, naglasivši da pouzdane informacije doprinose razvoju zajednice.

img_4117

– Sve dobre informacije su dobre za privlačenje investitora, a eventaulni senzacionalizam i nešto što ne odgovara realnoj situaciji, sigurno šteti gradu i razvojnim procesima koji se u njemu odvijaju – rekao je Đaković.

img_4114

Zoran Sovilj, direktor IPC “Kozarski vjesnik”, pozitivno je ocijenio odnos Gradske uprave prema svim medijima u Prijedoru.

– Ne nailazimo na bilo kakve prepreke. Kakva god informacija je nepohodna, mi je dobijemo, i dobijemo je na vrijeme. I to je ono što je najvažnije, da našim sugrađanima tu informaciju proslijedimo kada im treba – naveo je Sovilj.

On je pohvalio i materijalnu podršku grada medijima, naročito prema “Kozarskom vjesniku”, bez čije podrške ova medijska kuća ne bi mogla da funkcioniše.

img_4116

Sovilj je poželio puno uspjeha novoj gradskoj administraciji, a pohvalio je i bivšeg gradonačelnika Marka Pavića, zbog pokazanog razumijevanja za značaj novinarstva i pouzdanog informisanja javnosti.

Z.J.

foto: Giga

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!