13.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

ĐAKOVIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA GRADSKE ORGANIZACIJE DNS-a

Najnovije vijesti

Milenko Đaković izabran je za predsjednika prijedorske Gradske organizacije Demokratskog narodnog saveza /DNS/ na Izbornoj skupštini koja je danas održana u Prijedoru.
Đaković, koji je tu funkciji obavljao i u prethodnom mandatu, istakao je da će u saradnji sa članovima stranke nastojati da ovaj gradski odbor vodi uzlaznom putanjom na kojoj se DNS i nalazi, jer se bavi ozbiljnom politikom.

Milenko Đaković, predsjednik prijedorske Gradske organizacije Demokratskog narodnog saveza /DNS/

“U prethodnom periodu je urađeno dosta posla i u stranci i ovdje u gradu i to očekujemo i u narednom periodu da bi se unaprijedio i politički, ali i društveni, privredni i kultruni život grada s obzirom na njegovu veličinu”, rekao je Đaković.
Izbornoj skupštini Gradske organizacije DNS-a u Prijedoru prisustvovao je predsjednik DNS-a Marko Pavić koji je istakao da je ova gradska organizacija jedna od najjačih u Republici Srpskoj.

Marko Pavić, predsjednik DNS-a

“Pred njima zato stoji i posebna obaveza da zbijaju i jačaju odnose unutar Prijedora, ali i da tu pozitivnu energiju šire i van Prijedora”, rekao je Pavić.
On je dodao i da se ta posebna obaveza odnosi posebno na Prijedor, jer je DNS u tom gradu nosilac vlasti i upravo članovi DNS-a imaju obavezu da vode računa o razvoju i budućnosti svoga grada.

“Drago mi je da smo danas vidjeli snagu koja je sposobna da vodi ovaj grad i što smo čuli neke podatke koji su interesantni i tiču se odnosa sa koalicionim partnerima SNSD-om i Socijalističkom partijom /SP/ i da su ti odnosi ovdje izuzetno dobri i da oni mogu služiti za primjer svima drugima, ne samo po tome kako se zovu te partije nego kako zajednički rade i kako zajednički doprinose razvoju svoga grada”, naveo je Pavić.

On je dodao i da DNS privodi kraju izbore u opštinskim i gradskim organizacijama i da će polovinom juna biti održana izborna skupština na nivou Republike Srpske.

izvor: Srna

foto: Giga