Četvrtak, 25. Aprila 2024.
11.8 C
Prijedor

ĐAKOVIĆ PREUZEO DUŽNOST GRADONAČELNIKA PRIJEDORA

NAJNOVIJE VIJESTI

Pobjednik lokalnih izbora za mjesto gradonačelnika Prijedora i predsjednik Gradskog odbora DNS-a, Milenko Đaković, danas je, nakon primopredaje, zvanično sjeo u stolicu prvog čovjeka Gradske uprave u Prijedoru.

img_0499

Na ovoj funkciji, konkretizacijom rezultata lokalnih izbora, Đaković je zamijenio dugogodišnjeg gradonačelnika ovog grada i prvog čovjeka DNS-a, Marka Pavića, koji je izjavio da dužnost gradonačelnika predaje sa osjećajem dvojakog zadovoljstva.

img_0500

– Oslobađam se odgovorne dužnosti i moći ću se posvetiti porodici i sebi lično, a dužnost, sa punim povjerenjem, predajem kolegi, partijskom drugu i čovjeku koji će nastaviti da gradi Prijedor u korist svih građana – rekao je Pavić.

img_0512

– Velika je čast preuzeti rukovođenje gradom Prijedorom, osobito ako se zna šta je Pavić uradio na planu njegove promocije i razvoja – rekao je Milenko Đaković, novi gradonačelnik, naglasivši da je njegova i obaveza njegovih saradnika, da taj razvojni kontinuitet, primjeren potrebama građana, nastave na lokalnom i regionalnom planu.

R. R.

Foto: Dragan Stojnić Giga

img_0519