Gradski odbor DEMOS-a večeras je u kinu „Radnik“ organizovao svečanu dodjelu članskih karata članovima ove partije. Prema riječima Ranka Kolara, predsjednika Regionalnog odbora DEMOS-a,  članske karte je dobilo više od 400 članova. – Svakog dana smo jači, svakog dana smo bolji, napredujemo i postajemo značajan politički faktor u Prijedoru – rekao je Kolar.

Tomislav Prpoš, predsjednik GO DEMOS-a Prijedor, kaže da je podjela članskih karata i potvrda njihovog kontinuiteta i rada u gradu Prijedoru. – I ovoj našoj regiji. Ovo je prilika da našim građanima i jednim ovakvim skupom pošaljemo lijepu poruku, da se pripremamo za lokalne izbore. Ubijeđen sam da će DEMOS biti značajan politički faktor u Prijedoru – rekao je Prpoš i ponovio „da će se DEMOS promovisati kao politički subjekt koji zna šta hoće“. – Nismo zadovoljni s postojećim stanjem. Imamo rješenja, pogotovo  u oblasti privrednih, ali i svih drugih prijedorskih dešavanja – naglasio je Prpoš.

Svečanoj dodjeli članskih karata prisustvovao je i Nedeljko Čubrilović, predsjednik DEMOS-a. Kaže da je ovo jedna od redovnih aktivnosti ove stranke u RS. -I kad god smo u prilici želimo da prisustvujemo tim malim svečanostima   kako bi se tim ljudima zahvalili. DEMOS je stranka koja će graditi politički kompromis u Republici Srpskoj. Tražiće sabornost od svih onih koji donose najvažnije odluke i za građane i  za Republiku Srpsku. I mislimo da ćemo, bez obzira na političko iskustvo, biti ipak osvježenje – rekao je Čubrilović i dodao „da očekuju dobre rezultate na lokalnim izborima nakon kojih će se znati, kako je rekao i stvarna vrijednost DEMOS-a koji je do sada registrovan u 57 lokalnih zajednica“.


Svečanom uručenju članskih karata prisustvovala je i Suzana Gašić koja je na prijedlog ove stranke imenovana za ministra trgovine i turizma RS.

M. Z.

PrethodniMINISTAR PAŠALIĆ POSJETIO FARMU KOZA “NANA KAAS”
SlijedećiSVEČANO OTVOREN IZVIĐAČKI VIŠEBOJ „KOZARA 2019“