8.8 C
Prijedor
Petak, 24 Marta, 2023

DEMOS- ZADOVOLJNI KAMPANJOM KONSTITUISANJA STRANKE (video)

Najnovije vijesti

-Demokratski savez (Demos ) na nivou regije završio je kampanju konstituisanja Stranke i jako smo zadovoljni rezultatom, odzivom građana, ali i uvažavanjem naše inicijative o formiranju Demosa na području cijele regije – rečeno je danas na konferenciji za novinare.

Tomislav Prpoš, predsjednik Gradske organizacije Demosa Prijedor, podsjetio je da je Demokratski savez formiran 22. decembra prošle godine. „Za četiri mjeseca smo formirali Gradsku organizaciju Prijedor, opštinske organizacije Kozarska Dubica, Kostajnica, Oštra Luka i inicijativne odbore u Novom Gradu i Krupi na Uni“, precizirao je Prpoš. Početkom maja izabran je Regionalni odbor Stranke za Prijedor, čiji je predsjednik Ranko Kolar.

Najavljuju intenzivnu političku aktivnost. Ranko Kolar, predsjednik Regionalnog odbora Demosa Prijedor, vjeruje da će  povjerenu funkciju, uz podršku vrha i članova Stranke, obavljati na najbolji mogući način. Kolar se danas osvrnuo na posebnu sjednicu Gradske skupštine koja će se baviti revizorskim izvještajem, ali i na narednu redovnu sjednicu tokom ovog mjeseca, koja bi na dnevnom redu trebalo da ima rad lokalnih preduzeća. Demos na poodručju ove regije ima blizu 750 članova.

M.Z.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!