U Gradskom odboru Demos-a u Prijedoru sinoć je održana konferencija za novinare, na kojoj su sumirani jednogodišnji rezultati rada. Tomislav Prpoš, predsjednik ovog odbora i potpredsjednik Demos-a istakao je da su za godinu dana, koliko postoji ova stranka, konstituisani svi njeni organi. Spremni su, kako kaže, za predstojeće lokalne izbore.

– Naravno, naša politika će se potvrditi na ovim izborima. U Prijedoru smo formirali 34 mjesna odbora, imamo preko 400 članova. Imamo ministra trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske. U Skupštini grada Prijedora djeluje jedan odbornik. Stranka je kompletno konstituisana – izjavio je Prpoš.

Član ove stranke i ministar trgovine i turizma u Vladi republike Srpske, Suzana Gašić, smatra je Demos za godinu dana postigao veoma dobre rezultate. – Nadam se da ćemo ostvariti dobre rezultate i na predstojećim izborima. Tu smo da zajedno radimo i ostvarujemo još bolje rezultate u narednom periodu – rekla je ona.

Predsjednik Regionalnog odbora Demosa i odbornik u Skupštini grada Prijedora, Ranko Kolar, tvrdi da u oovm gradu slijede pozitivne promjene. – Mislim da će se pozitivne promjene nastaviti, da će građani prepoznati našu ispravnu politiku i opredjeliti se za ovu vladajuću koaliciju – istakao je Kolar.

Novinarima su se obratili i drugi članovi ove partije.

B.D.

PrethodniPLAN RADA GRADONAČELNIKA DOBIO PODRŠKU ODBORNIKA (video)
SlijedećiDANAS BOŽIĆ PO GREGORIJANSKOM KALENDARU