18.8 C
Prijedor
Petak, 1 Decembra, 2023

DNS: BIĆEMO KONSTRUKTIVNA OPOZICIJA

Najnovije vijesti

Sagledavanje stanja u stranci i planovi za budućnost, bile su teme sastanka Regionalnog odbora Demokratskog narodnog saveza, koji je održan u Prijedoru.

– DNS hoće promjene u RS. Promjene koje su nužne i neophodne i koje će se sigurno desiti u 2022. godini. Želimo i da upoznamo članove sa ekonomskim programom “Za našu Srpsku” – predsjednik DNS-a, Nenad Nešić. 

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a, Milenko Đaković rekao je da je DNS nakon turbulencija u stranci konsolidovan i da nastavlja politiku koju gradi već 20 godina. On se osvrnuo i na predstojeće kadrovske smjene u Prijedoru, ističući da se provode previše brzo, što po njemu nije dobro.

– Smjene koje se dešavaju su smjene nabrzinu. Obično se kaže ko nešto brzo radi, dugo se kaje. Po mom ličnom mišljenju, mora se dobro sagledati svako kadrovsko pitanje, jer obično ako se pogriješi onda su štete velike – rekao je Đaković.

Uže rukovodstvo DNS-a prisustvovalo je i otvaranju novih prostorija Gradskog odbora Prijedor. Dragutin Rodić, predsjednik ovog odbora istakao je da je ovo početak nove politike, koju će ova stranka provoditi u ovom gradu.

– DNS je u ovom gradu opozicija. Mi ćemo u narednom periodu djelovati ne politikantski, već kao konstruktivna opozicija. Ukazivaćemo na sve ono što ne valja. To i jeste zadatak opozicije i trudićemo se da sa našim prijedlozima doprinesemo da grad i dalje bude stabilan, kao što je bio stabilan svih onih godina, kada je DNS bio na čelu grada – rekao je Rodić.

P.Š.