-2.2 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

DNS – OČEKUJEMO PODRŠKU MJEŠTANA BREZIČANA NA LOKALNIM IZBORIMA

Najnovije vijesti

Predizborne poruke Demokratskog narodnog saveza čule su se i u Brezičanima. Zajednički kandidat DNS-a, SNSD-a i SP-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković podsjetio je da su u ovoj mjesnoj zajednici u proteklih 12 godina, rekonstruisani Društveni dom i ambulanta porodične medicine, a u skorijem periodu, kako kaže Đaković, u planu je da se postavi dio rasvjete, te da se završe radovi na asfaltiranju pojedinih makadamskih puteva.

Mještanima ovoga kraja predstavljeni su kandidati DNS-a za odbornike u Skupštini grada Prijedora. Među njima Olivera Brdar-Mirković i Goran Predojević koji su predstavili svoje planove na kojima će raditi ukoliko uđu u Gradsku skupštinu.

Kandidat DNS-a za odbornika u Skupštini grada Olivera Brdar-Mirković rekla je da će se zalagati da u Brezičanima bude otvoren dječiji vrtić, te ostvarene potrebe mladih i poboljšani uslovi života na selu. Kandidat DNS-a za odbornika Goran Predojević rekao je da će se zalagati da Skupština grada i dalje bude mjesto gdje nema politikantstva, mjesto gdje se raspravlja o pitanjima od interesa za naše građane, te za ravnomjeran razvoj svih dijelova grada.

U Brezičanima je prikazan promo film “Naših 12 godina”, kratak osvrt na sve ono što je urađeno u Prijedoru, otkako je DNS na vlasti.

M.Stegić