Šetnjom od Malog gradskog trga do Hotela “Prijedor” Demokratski narodni savez obilježio je početak predizborne kampanje. U ovoj stranci uvjereni su u izbornu pobjedu. Očekuju da će DNS-ov kandidat ponovo biti izabran za gradonačelnika Prijedora, te da će to biti klub sa najviše odbornika u Skupštini grada.

– Ubjeđeni smo da to možemo ostvariti, jer DNS u Prijedoru ima moćnu infrastrukturu, imamo kapital od 12.700 glasova sa prethodnih izbora. Mislim da smo svojim radom i ponašanjem zaslužili povjerenje građana. Prioritet nam je politička stabilnost u Prijedoru, zatim ekonomija i zapošljavanje, infrastruktura, kao i socijalna politika – rekao je Dragutin Rodić, kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora.

Bolji život građana biće ispred političkih interesa, uvjerava Nenad Nešić, predsjednik DNS-a. Prijedor je, tvrdi on, jedan od gradova sa najpovoljnijim poslovnim ambijentom i brojni investitori zainteresovani su za ulaganje u ovaj grad.

– DNS je uvjeren u pobjedu u Prijedoru. Očekujemo da pobijedi naš kandidat za gradonačelnika, da osvojimo najveći broj odborničkih mandata i da nastavimo dalje da se brinemo za razvoj Prijedora, za ljude i život Prijedora, a ne za direktorske funkcije i poslaničke mandate – dodao je Nešić.

Predstavnici DNS-a obišli su i dva ugostiteljska objekta u Prijedoru. Obećali su da će se zalagati za spas ugostiteljstva, koje je pretrpjelo velike štete usljed epidemije virusa korona.

B.D.