DNS: Odgovorna politika u interesu građana (video)

U predizbornu kampanju za oktobarske izbore, prijedorski Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza krenuo je sa Trga majora Zorana Karlice. Nosilac liste ove stranke za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici 1, Dragutin Rodić, rekao je da u izbornu trku ulaze maksimalno spremni, sa kadrovskom listom koja će donijeti najbolji rezultat dosad.

– Ja sam ubijeđen da će DNS na ovim izborima napraviti novi iskorak. To znači da ćemo dobiti dva direktna mandata u Predstavničkom domu PS BiH. Mislim da je sve ono što smo radili u prethodnim godinama garancija da možemo predstaviti politiku naše stranke na najbolji mogući način. A naša politika je narodna politika, približena građanima i u njenom fokusu će biti ekonomija i zapošljavanje – poručio je Rodić.

U odličan izborni rezultat, koji će ih učiniti jednom od najjačih stranaka u Srpskoj, uvjeren je i Duško Ivić, nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici 1. Kako on kaže, politika Stranke se najbolje oslikava u sloganu „Riječ je riječ – Odgovorno“.

– Naš glavni moto će biti ekonomski rast i razvoj RS. Mi smo stranka koja je pokazala da imamo kontinuiranu politiku i da se borimo za interese građana. Nadam se da će nas građani podržati i da ćemo, nakon izbora, biti jedna od najjačih stranaka u RS – izjavio je Ivić.

Predsjednik prijedorskog Gradskog odbora ove stranke, Milenko Đaković, uvjeren je u uspjeh, jer je DNS stranka koja direktno komunicira sa narodom i sa odgovornošću zastupa njegove interese.

– Naša poruka je da ćemo i dalje odgovorno raditi i da ćemo biti u službi građana Republike Srpske i BiH u svim pozitivnim ciljevima. Prije svega, po pitanjima ekonomskog razvoja i daljeg zapošljavanja. Ali i u zaštiti interesa RS i i borbe za očuvanje Dejtonskog sporazuma u smislu da se nadležnosti sa Republike Srpske ne prenose na nivo BiH – rekao je Đaković.

Okupljenima na glavnom gradskom trgu u Prijedoru obratio se i predsjednik DNS-a Marko Pavić, koji je poručio da je uvjeren u dobar izborni rezultat, koji će učiniti da ova stranka bude nezaobilazan faktor u formiranju vlasti u RS.

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!