18.8 C
Prijedor
Petak, 1 Decembra, 2023

DNS – RAČUNAMO NA PODRŠKU MJEŠTANA BUSNOVA

Najnovije vijesti

Demokratski narodni savez je siguran u pobjedu u Busnovima na predstojećim lokalnim izborima, poručio je Milenko Đaković kandidat Koalicije DNS-SNSD-SP za gradonačelnika Prijedora. Na predizbornoj tribini u Busnovima on je podsjetio na to šta je urađeno u ovom selu u proteklih 12 godina otkako je DNS na vlasti u Prijedoru i najavio buduće planove.

–  U ovom selu rekonstruisan je društveni dom, asfaltiran put, a planiramo nastavak realizacije brojnih projekata infrastrukture, prije svega vodosnabdijevanje sa tomašičkih jezera – rekao je Đaković.

Sa ovog područja DNS ima dva kandidata za odbornika u Skupštini grada Prijedora, a to su Predrag Starčević i Brane Radanović.

Kandidat  DNS-a za odbornika za Skupštinu grada Prijedora Brane Radanović izjavio je da će se ukoliko bude izabran na ovu poziciju zalagati za razvoj sela i da se selu vrati dostojanstvo koje mu pripada. Kandidat DNS-a na listi za odbornike Vlado Radić je istakao da naši sugrađani trebaju da glasaju za djela, i ako se budu držali toga da neće pogriješiti, te naglasio da će se kao odbornik zalagati prvenstveno za razvoj privrede i zapošljavanja. Kandidat ove stranke za odbornika Dragana Kordić naglasila je da će se zalagati za bolji položaj žena i mladih u ovom gradu.

Podršku kandidatima DNS-a na tribini u Busnovima dao je Marko Pavić prvi čovjek ove stranke.

M.Stegić