18.8 C
Prijedor
Petak, 1 Decembra, 2023

DNS – RAZVOJNI PRAVCI DEFINISANI STRATEGIJOM

Najnovije vijesti

Vlado Vuković i Rajko Vučićević, dvojica istaknutih prijedorskih sportskih radnika, koji se nalaze na kanditatskoj isti DNS-a, istakli su na tribini u Gomjenici da će se, ukoliko budu izabrani za odbornike i dalje zalagati za uključivanje što više djece u sportski rad, jer je to, ocijenili su, garancija za izrastanje u zdrave i sposobne ljude.

Sanja Munjiza kandidat za odbornika u Skupštini grada Prijedora je istakla da će se fokusirati na obrazovanje.

– Boriću se  za unapređenje vaspitno obrazovnog procesa; izgradnju novih  i adaptaciju  postojećih školskih objekata.  Takođe puno pažnje bih posvetila učenicima sa smetnjama u razvoju, te  darovitim i talentovanim učenicima – rekla je Munjiza.

Marko Zgonjanin kandidat za odbornika  je rekao da će se zalagati za poboljšanje položaja studenata i đaka.

Kandidat za gradonačelnika Milenko Đaković je ocijenio da se kampanja vodi korektno, da posjećenost tribina potvrđuje podršku naroda DNS-u, te obećao nastavak izgradnje infrastrukturnih objekata na ovom podrčju.

– Ispitivanja Tomašičkih jezera su pri kraju i sa njih će se dovesti pitka voda. Pored toga završen je projekat kanalizacije, tako da će Gomjenica dobiti i kanalizacionu mrežu. Inače, kompletan razvoj gradskog područja utvrđen je Strategijom integralnog razvoja, sa razrađenom dinamikom realizacije više od 40 raznih projekata, od kojih su neki već završeni – naglasio je Đaković.

S.M.