18.8 C
Prijedor
Četvrtak, 21 Septembra, 2023

DNS U D. PETROVOM GAJU: GRAĐANI NEKA GLASAJU ZA DJELA

Najnovije vijesti

– Izborna kampanja je u punom jeku. Međutim, pojedini građani još uvijek su u dilemi za koga da glasaju. Smatram da dileme ne smije biti – rekao je sinoć u Donjem Petrovom Gaju Vlado Radić, odbornički kandidat DNS-a, i dodao da su mnogi vladali i imali priliku pokazati  koliko su sposobni i šta su mogli da urade. Oni koji su bili na vlasti i iza sebe ostavili djela, zaslužuju da nastave raditi, smatra Radić. – Naši građani neka glasaju za djela. Ako se budu toga držali, onda sigurno neće napraviti grešku. Tad dileme neće biti – poručio je Radić.

– Budućnost mladih ljudi za mene će biti prioritetan zadatak – najavila je odbornički kandidat  Žana Panić u Donjem Petrovom Gaju. – Majka sam troje odrasle djece i moja je želja da se uključim u aktivnosti koje će doprinijeti boljem životu mladih u našem gradu – poručila je ona i dodala da  mladi treba da shvate da njihov rad i trud ima vrijednost i da će im to biti od velike koristi u životu.

– Ukoliko dobijem povjerenje građana kao odbornik, zalagaću se za radnu budućnost i bezbjednost građana i omladine Prijedora – rekao je Marko Despotović, kandidat DNS-a za gradski parlament. On je naglasio da će se zalagati za pružanje pomoći porodicama sa troje i više djece.