13.8 C
Prijedor
Utorak, 21 Marta, 2023

DNS U LJESKARAMA: SIGURNIM KORAKOM KA IZBORNOJ POBJEDI

Najnovije vijesti

Demokratski narodni savez sigurno korača prema predstojećim lokalnim izborima. To je stranka koja je stasala sa svojim narodom i sve što Demokratski narodni savez radi je u interesu naroda, rečeno je na predizbornom skupu u Ljeskarama. Lokalna vlast, na čelu sa DNS-om, dosta je uradila na infrastrukturi u Ljeskarama.

Poboljšano je vodosnabdijevanje, uređen Društveni dom, asfaltirano više puteva. Uređena je i Deponija “Kurevo”, tako da više nema ispuštanja vode kao ranije, rekao je Milenko Đaković, kandidat za gradonačelnika Koalicije DNS-SNSD-SP. On je podsjetio da ima podršku i SRS “Dr Vojislav Šešelj”, Partije ujedinjenih penzionera te još nekih stranaka i udruženja građana. Svoje ciljeve predstavili su kandidati za odbornike Dragana Kordić i Zoran Jeftić:

– Zalagaću se za unapređenje poljoprivrede i poljoprivrednih gazdinstava, što mnogo doprinosi jačanju lokalne zajednice i cjelokupnog društva – rekla je Kordićeva.

Jeftića, kako je rekao, najviše interesuje privreda i zapošljavanje mladih. Ratko Karanović, kandidat za odbornika pod rednim brojem 17, pripada mlađoj generaciji, pa će u svom fokusu imati stipendiranje i zapošljavanje mladih kao i razvoj sporta. Po njegovim riječima, neće zaboraviti ni borce i penzionere koji su stvorili Republiku Srpsku.

K.V.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!