DNS u Tukovima: Spremni za najodgovornije zadatke (video)

– Demokratski narodni savez je organizaciono, kadrovski i programski spreman da odgovori željama i potrebama naroda i u tom smislu očekuje značajnu podršku na oktobarskim izborima – izjavio je Dragutin Rodić, nosilac liste DNS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici 1, na predizbornoj tribini u Tukoviма. U obrazloženju ovе konstatacijе, Dragutin Rodić  se, pored ostalog, osvrnuo na dva strateška pravca politike DNS-a u kojim se, kako ističe, ogledaju i Republika Srpska i Bosna i Hercegovina.

Dragutin Rodić, nosilac liste DNS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici 1

– Kada kažem Republika Srpska, onda tu, prije svega, mislim na jačanje institucija RS, vladavinu prava i jačanje ekonomskog razvoja RS, dok, kada je u pitanju Bosna i Hercegovina, mislim da treba očuvati Dejtоnski mirovni sporazum – rekao je Rodić.

Ovakve ocjene podijelio je i dr Duško Ivić, nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici 1 koji smatra da je mnogo razloga zbog kojih se građani, bilo da je riječ o rastu i razvoju ekonomije, zapošljavanju ili zalaganju za kvalitetniju demografsku politiku, trebaju opredijeliti za DNS.

dr Duško Ivić, nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici 1

– Кroz projekte i ekonomske programe DNS-a postavili smo dosta visoke ciljeve za period od 2018. do 2020. godine, što smo, sa uvjerenjem da ćemo imati veću podršku nego na prethodnim opštim izborima,  prezentovali našim građanima u Tukovima – naveo je Ivić.

DNS je uvijek, u dogovoru sa narodom i biračima, rješavao važna pitanja i stvarao uslove da se, kako ističe dr Mirko Sovilj, kandidat DNS-a za Narodnu skupštinu RS, obezbijedi bolji i sigurniji život svih građana.

dr Mirko Sovilj, kandidat DNS-a za Narodnu skupštinu RS

– Mi smo u proteklom periodu dokazali da to znamo, da možemo i da hoćemo da radimo sa svojim narodom. DNS zato i očekuje da će na ovim izborima dobiti veće povjerenje glasača, kako bi u Narodnoj skupštini imao veći uticaj u donošenju odluka, važnih i za razvoj Prijedora – izjavio je dr Sovilj.

– Naša stranka u Prijedoru godinama nailazi na podršku naroda – naveo je predsjednik Gradskog odbora DNS-a Milenko Đaković, podsjećajući i na podatak da iza DNS-a stoje godine iskustva i uspješnog rada.

Milenko Đaković, predsjednik Gradskog odbora DNS-a

– Demokratski narodni savez ove godine puni 18 godina, a ljudi, kad napune 18 godina, dobijaju uvijek nove i odgovornije zadatke koje treba izvršiti i savladati. Tako je i DNS u ove izbore ušao spreman da dobije najsloženije zadatke i sigurno će, u interesu svog naroda, te zadatke izvršiti – kazao je Đaković.

Tribina DNS-a u Tukovima je jedna u nizu predizbornih tribina održanih pod sloganom „odgovorno“, što je, kako se čulo u ovoj mjesnoj zajednici, drugo ime za spremnost ove stranke da gradi bolje uslove za život u kojem neće biti mjesta za odlazak sa ovih prostora.

R. R.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!