DNS: Za ravnomjeran razvoj cijele RS (video)

Demokratski narodni savez održao je večeras predizbornu tribinu u Aerodromskom naselju, na kojoj su se građanima predstavili kandidati ove stranke na predstojećim izborima.

Duško Ivić, nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 1, rekao je da ova stranka itekako ima razumijevanja za stanovništvo koje pripada kategoriji izbjeglih i raseljenih lica.

Duško Ivić, nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 1

– Na Aerodromsko naselje se zbog ratnih dešavanja doselio veliki broj stanovnika. Mi znamo da u ovom naselju ima mnogo problema, počevši od infrastrukture pa nadalje. Našim sugrađanima poručujemo da će, ukoliko podrže DNS, svi ovi problemi biti mnogo manji  a život ugodniji  – izjavio je Ivić.

Republika Srpska mora da vodi naročitog računa  o ljudima koji su u ratu morali da napuste svoja ognjišta, poručio je okupljenima kandidat  DNS-a za Narodnu skupštinu RS Mirko Sovilj.

Mirko Sovilj, kandidat  DNS-a za Narodnu skupštinu RS

– Zašto vlasti u Federaciji BiH nisu vratile imovinu ovim ljudima, kao što je to uradila RS? Zašto nisu obnovljeni porušeni objekti?  I zašto se nastoji nekim zakonskim rješenjima postići to da naši sugrađani po drugi put gube imovinu u Federaciji? DNS to shvata, i  doživljamo kao obavezu o kojoj moramo voditi računa – naveo je Sovilj.

DNS je pokazao tokom godina da se zalaže za ravnomjeran razvoj svih dijelova Prijedora, poručio je Milenko Đaković predsjednik prijedorskog Gradskog odbora ove stranke. Ta iskustva DNS- će prenijeti i na nivo RS.

Milenko Đaković predsjednik prijedorskog Gradskog odbora DNS

– Koalicionim dogovorom nama pripada pravo odabira funkcija, i mi ćemo izabrati poziciju predsjednika Vlade RS. I dokazaćemo svima da je moguć ravnomjeran razvoj cijele RS – rekao je Đaković.

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!