10.8 C
Prijedor
Srijeda, 29 Marta, 2023

DNS – ZAGARANTOVANA PODRŠKA MJEŠTANA RAKELIĆA

Najnovije vijesti

Demokratski narodni savez računa na podršku mještana Rakelića na predstojećim lokalnim izborima, poručeno je na predizbornoj tribini DNS-a u ovoj mjesnoj zajednici.

Kandidat Koalicije DNS-SNSD-SP za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković, izjavio je da su Rakelići u proteklih 12 godina dobili uličnu rasvjetu, ambulantu porodične medicine, rekonstruisan je društveni dom, urađena je putna infrastruktura, a uskoro će biti riješen i problem vodosnabdijevanja.

– Mještani ovdje očekuju da se uskoro završi projekat vodosnabdijevanja sa Tomašičkih jezera. Ispitivanja vode u Tomašičkim jezerima su u završnoj fazi i uskoro ćemo pokrenuti taj veliki projekat vodosnabdijevanja gdje će sva sela od Busnova do Gomjenice sa lijeve i desne obale Sane imati pitku vodu- rekao je Đaković.

Kandidat DNS-a za odbornika Dragana Kordić najavila je da će ako bude izabrana na ovu poziciju svoje aktivnosti usmjeriti na poboljšanje položaja mladih i žena, te za unapređenje sporta u našem gradu. Odbornički kandidat DNS-a Dragan Bojanović je istakao da će se zalagati za unapređenje ekonomije, zapošljavanje mladih ljudi i za sve društvene nadgradnje koje su neophodne u Prijedoru. Kandidat DNS-a za odbornika Vlado Vuković pozvao je građane da izađu u nedjelju na lokalne izbore i daju glas najboljima, te dodao da je DNS stranka koja je iz Prijedora i koja radi za bolji Prijedor.

Mještanima Rakelića na tribini obratio se i nosliac liste kandidata DNS-a za odbornike Duško Ivić. Kandidate DNS-a za lokalne izbore, na tribini u Rakelićima podržao je Marko Pavić predsjednik stranke. Mještani su imali priliku da pogledaju filmski vremeplov o rezulatatima rada DNS-a u Prijedoru u proteklih 12 godina.

M. Stegić

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!