U okviru druge Lige  Republike Srpske, grupe zapad, proteklog vikenda  u porijedorskoj Dvorani ,,Mladost,,  seniori Košarkaškog kluba ,,Hunters,, odnijeli su pobjedu rezultatom 90:57 u utakmici sa košarkašima ,,Une,, iz Kozarske Dubice.


Iako najmlađa ekipa u takmičenju (samo su 3 igrača stariji od kadeta) Huntersi su igrali odlično. Zabilježili su novu pobjedu za vrh tabele protiv komšija iz Kozarske Dubice u zanimljivoj utakmici, neizvjesnoj samo u prvih 15-ak min. Ovim su potvrdili da imaju kvalitet i da se na njih u budućnosti može računati. Svi igrači su dobili priliku i dali svoj doprinos.
Jak ritam se nastavlja gostovanjem u Gradišci ekipi Stars Basket u subotu, dok su već u srijedu domaćini ekipi Kozare, najiskusnijoj u 2.ligi. 
Inače, ove je istovremeno bila i utakmica KUP-a RS kojom su se Prijedorčani plasirali za nastavak takimičenja.

U kategoriji kadeta a u sklopu regionalne lige mladih Banjaluka  KK ,,Hanters,, pobjedio je aleksandrovačku ,,Igokeju,, rezultatom  71:63.
Odlična utakmica odigrana na visokom nivou na obe strane, domaćini su imali više koncentracije i snage u 2.poluvremenu, te su preokrenuli rezultat serijom 16:0 od 29.-36.min. Huntersi su nanijeli prvi poraz Igosima i jedina su ekipa u BiH kojoj je to pošlo za rukom (drugi put) u 2019. godini u kadetskom uzrastu. Ovom pobjedom su se osamili na vrhu tabele sa 5 pobjeda, a slijedi gostovanje u Banjaluci ekipi Borac u nedelju. 

P. Š.

PrethodniODRŽANA JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O INSPEKCIJAMA RS
SlijedećiMAGLA dugogodišnji neprijatelj Prijedorčana (video)