-1.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 6 Februara, 2023

“DOBRO JUTRO, KOMŠIJA” DOBIJA ČETVRTI NASTAVAK (FOTO)+(VIDEO)

Najnovije vijesti

U Gornjim Orlovcima ovih dana radno. U toku je snimanje domaće komedije „Dobro jutro, komšija 4“, zajedničkog filmskog ostvarenja BN televizije i Informativno-poslovnog centra “Kozarski vjesnik”.

Priča, koju je i ovaj put osmislio Pero Špadić, se “vrti” oko rađanja sa jedne i “navodne smrti” sa druge strane. Naime, u ovom dijelu filma Violeta se porađa, a Čedina tašta se “komira” od alkohola pa nastaju zgode i nezgode u selu. Direktor fotografije je Drago Vejnović, profesor na banjalučkoj Akademiji scenskih umjetnosti.

Uigranoj glumačkoj ekipi iz prethodna tri nastavka ovaj put su se pridružila i neka nova imena.

Osim u Gornjim Orlovcima, snimanje je obavljeno u Mjesnoj zajednici Rakelići, Bolnici “Dr Mladen Stojanović” i na nekim gradskim lokacijama. Na snimanju, kao i prethodnih godina, vesela i pozitivna atmosfera, a da je zaista tako uvjerili su se i direktor IPC-a “Kozarski vjesnik” Zoran Sovilj, urednik RTV Prijedor Tanja Mandić i gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković.

Snimanje će da traje još nekoliko dana, nakon toga slijedi montaža, dok se premijera ove potkozarske komedije očekuje na jesen. Filmska ekipa se posebno zahvaljuje mještanima Gornjih Orlovaca koji su se i ovaj put pokazali kao dobri domaćini.

Snimanje filma „Dobro jutro, komšija 4“ pomogli su brojni sponzori.

M.Stegić

foto: Giga