4.8 C
Prijedor
Utorak, 28 Novembra, 2023

DODIK: SRPSKA IDE DALJE I NIKO JE NEĆE UNIŠTITI

Najnovije vijesti

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da Srpska ide dalje, neće stati i niko je neće uništiti, bez obzira na neke koji je sapliću, poput Amerikanaca i Britanaca.
“Republika Srpska nije bez ideje i koncepta, kako neki govore. Republika Srpska je riješila svoje finansije do Nove godine i nećemo imati nikakve izazove, bez obzira na neke koji nam podmeću noge i sapliću, kao što to rade Amerikanci i Britanci”, rekao je Dodik novinarima u Kozarskoj Dubici.

On je naglasio da Republika Srpska gradi puteve, auto-puteve, regionalne saobraćajnice, škole, studentske domove, turističke centre i infrastrukturu koja privlači privatne investitore.

“Republika Srpska ide dalje, neće stati i niko je neće uništiti”, poručio je Dodik, koji je u Kozarskoj Dubici u Specijalnoj bolnici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Mlječanica” sa ministrom zdravlja Srbije Danicom Grujičić i direktorom Specijalne bolnice Darkom Banjcem otvorio nove objekte.

Dodik je, osvrćući se i na taj veliki projekat, rekao da je i to ulaganje dokaz da su priče o propasti Republike Srpske samo spinovi, koje, kako je rekao, pokušavaju da nametnu neki bolesni umovi. SRNA

FOTO: KV