Glavni koordinacioni tim preporučio je danas građanima Srpske da se dosljedno pridržavaju propisanih mjera zaštite od virusa korona, te apelovao na lica kojima su propisane mjere samozolacije da ih se striktno pridržavaju.

Imena i prezimena lica koja budu zatečena da se ne pridržavaju propisanih mjera samoizolacije, od sutra će javno biti objavljivana, saopšteno je Biroa za odnose sa javnošću Vlade Republike Srpske.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić održali su redovan sastanak glavnog koordinacionog tima, povodom situacije izazvane novim virusom korona.

Na sastanku je razgovarano o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, te razmatrano sprovođenje dosadašnjih mjera institucija Republike Srpske u vezi sa suzbijanjem virusa korona.

Naredni sastanak glavnog koordinacionog tima biće održan sutra u kabinetu predsjednika Vlade Republike Srpske, sa početkom u 12.00 časova, navodi se u saopštenju.

SRNA

PrethodniDOMOVI I ŠKOLE NISU ODREĐENI ZA KARANTIN
SlijedećiOBAVEZNO NOŠENJE MASKI NA JAVNIM MJESTIMA

1 COMMENT