-0.2 C
Prijedor
Utorak, 5 Decembra, 2023

DRUGI DAN MANIFESTACIJE ”DANI SPORTA”

Najnovije vijesti

Manifestacija ”Dani sporta” na gradskom trgu okupila je veliki broj Prijedorčana. Promovisan je fudbal, tenis, džudo, karate, atletika, gimnastika, boks, kik-boks, borilački i drugi sportovi.

”Treniram već sedam godina. Drago mi je što možemo da predstavimo naš sport”, rekla je Lara Dešić, ispred Atletskog kluba Prijedor.

Na „Danima sporta“ učešće je uzelo 40 sportskih klubova s ciljem promocije svih sportova zastupljenih u gradu na Sani. Ispred društva pedagoga fizičke kulture Prijedor vjeruju da će ova manifestacija koja se održava već drugu godinu postati tradicija.

”Moje mišljenje kao i svih ljudi koji su u sportu da je ovo jedna sjajna promocija sporta. Doprinosi popularizaciji sporta”, naglasio je predsjednik društva pedagoga fizičke kulture Prijedor, Veljko Janjetović.

Predstavnici Gradske uprave Prijedor poručuju da su ponosni na sve prijedorske sportiste.

”Moram da iskoristim priliku da se zahvalim svim trenerima, sportskim radnicima, sportistima koji su došli. Energija je sjajna”, rekao je v. d. načelnik Odjeljenja za sport, kulturu, međunarodnu saradnju i nevladine organizacije, Aleksandar Milješić.

Zvanični defile svih klubova i ekipa otkazan je za narednu sedmicu,  zbog najavljenih vremenskih neprilika. O novom terminu  javnost će biti blagovremeno obavještena.

V.N.