7.8 C
Prijedor
Nedjelja, 3 Marta, 2024

DRŽAVLJANKA HRVATSKE KRALA NOVAC IZ KUĆA

Najnovije vijesti

U Kozarskoj Dubici uhapšeno je lice čiji su inicijali Đ.F. /65/ iz Garešnice, državljanin Hrvatske, koje je, nudeći proizvode na prodaju i koristeći nepažnju oštećenih, ukralo veći iznos novca iz kuća u toj opštini, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.
Lice Đ.F. uhapšeno je 10. novembra, a kriminalističkom obradom je utvrđeno da je, nudeći usluge masaže i prodaje masažera, 22. oktobra 2015. godine, sa nepoznatom ženom ušlo u kuću lica T.R. iz Kozarske Dubice i iskoristivši nepažnju, ukralo 1.800 KM.

“Osumnjičeno lice je 9. maja ove godine sa nepoznatom ženskom osobom, nudeći na prodaju odjevne predmete za starije osobe, iskoristilo nepažnju oštećenog P.D. iz Kozarske Dubice i iz kuće ukralo 8.500 evra”, navodi se u saopštenju.

Lice Đ.F. uhapsila je policija iz Kozarske Dubice u saradnji sa pripadnicima Jedinice granične policije Izačić na osnovu raspisane potrage.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će protiv F.Đ. biti dostavljena dopuna izvještaja za počinjena krivična djela.

S obzirom na to da je u prethodnom periodu na području Policijske uprave Prijedor zabilježeno nekoliko slučajeva da ženska i muška osoba prodaju masažere, kao i da odjevne predmete starijim osobama prodaju dvije žene, koje su takođe krale novac i druge vrijednosti, Policijska uprava apeluje da građani budu oprezni i da takva lica ne puštaju u kuću, a u slučaju bilo kakve sumnje obavijeste nadležnu policijsku stanicu ili pozovu broj 122.

Srnafoto: Ilustracija