Četvrtak, 25. Aprila 2024.
4.8 C
Prijedor

DVADESETOGODIŠNJAK KRAO POLOVNE ŠPORETE

NAJNOVIJE VIJESTI

Muškarac čiji su inicijali D.B. /20/ osumnjičen je iz kuće u Prijedoru, u kojoj niko ne stanuje, ukrao pet polovnih šporeta, pričinivši materijalnu štetu od 400 KM.
Policijski službenici Policijske stanice Prijedor dva izvršili su kriminalističku obradu ovog lica zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo teška krađa, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je on 17. jula nasilno ušao u objekat kuće privatnog vlasništva i otuđio šporete.

Radnik firme koja vrši fizičko obezbjeđenje u marketu u Kozarcu 28. jula u 3.55, nakon oglašavanja alarmnog sistema, zatekao je nepoznatog izvršioca koji je razbio izlog staklo marketa, a potom ušao u market.

Kriminalističkom policijskom obradom utvrđeno je da je riječ o licu N.M. /22/ iz Sanskog Mosta, sa trenutnim prebivalištem u Holandiji, koje je počinilo krivično djelo teška krađa u pokušaju.

Pripadnici Policijske stanice Kozarska Dubica izvršili su kriminalističku obradu lica D.Đ. /19/ iz Kozarske Dubice zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo teška krađa i lica R.L. /24/ zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivična djela krađa i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je lice D.Đ. 26. jula nasilno ušlo u prodajni prostor trgovačke radnje u Kozarskoj Dubici odakle je iz kase ukrao 200 KM, kao i manju količinu cigareta.

Kriminalističkom obradom lica R.L. utvrđeno da je osumnjičeni počinio krivična djela krađa i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari jer je 4. juna u Kozarskoj Dubici otuđio moped vlasništvo lica G.Đ., te je na mopedu pričinio znatna oštećenja.

Protiv svih ovih lica, nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.

izvor: Srna

foto: Ilustracija