13.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

“NA MLIJEČNOM PUTU” U PRIJEDORSKOM BIOSKOPU

Najnovije vijesti

Film “Na mliječnom putu”, scenariste i režisera Emira Kusturice, biće prikazivan u prijedorskom bioskopu “Kozara” od četvrtka, 9. marta, do srijede, 15. marta.
Direktor bioskopa Safira Karahodžić potvrdila je da je termin za projekcije 18.30 časova, a cijena ulaznice je četiri KM.

“Tako smo izašli u susret mnogobrojnim ljubiteljima filmske umjetnosti i poštovaocima Kusturičinog stvaralaštva koji su sa nestrpljenjem očekivali da ovaj film dođe i u naš grad”, rekla je Karahodžićeva.

Ona je dodala i da se karte već sada mogu rezervisati pozivom na brojeve telefona 052-211-259 i 052-211-258.

Film je rađen tri godine i sniman na prostoru Hercegovine, Trebinja, Bileće i Nevesinja, a prema riječima režisera Emira Kusturice, vezan je za primarnu emociju i prihvatljiv za sve ljude.

“Na mliječnom putu” prati priču o životu jednog čovjeka u tri različita životna perioda – u vremenu koje je proveo kao srećni mljekadžija tokom rata, opasnim avanturama i romansi sa voljenom ženom i potonjem monaškom životu, kada se osvrće na burnu prošlost – kako svoju, tako i svoje zemlje.

U priči o ljubavnom trouglu i ratnom razaranju devedesetih godina 20. vijeka na ovim prostorima, glavne uloge tumače Emir Kusturica, Monika Beluči, Sloboda Mićalović, te Predrag Miki Manojlović.

izvor: Srna