FINALE MALIH OLIMPIJSKIH IGARA U KOŠARCI (VIDEO)

Prijedor je domaćin dvodnevnog finala 14. Malih olimpijskih igara u košarci za srednje škole Republike Srpske. U Dvorani „Mladost“, za pobjednika najmasovnijeg takmičenja srednjih škola Srpske, takmiči se po 6 ženskih i muških ekipa, pobjednika regionalnih takmičenja. Svoj doprinos kroz školska, opštinska, regionalna takmičenja i republička finala daje i Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Male olimpijske igre u košarci minulih godina iznjedrile su poznata imena u svijetu sporta, ističe predstavnik Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske Oliver Gačić.

Koordinator MOI Aleksandar Milješić podsjetio je da je domaćin ovog takmičenja Prijedor, dok regiju predstavljaju košarkašice i košarkaši iz Novog Grada i Gradiške. Takmičari su zadovoljni najvećom republičkom smotrom košarke za srednje škole. Takmičenje košarkaša i košarkašica na 14. Malim olimpijskim igrama Republike Srpske nastavlja se sutra, od 8 časova. Nakon osam mečeva biće poznate najuspješnije ekipe u obje konkurencije.

M.Bogun

foto:  Milan Bogun

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!