FK “Omarska” sa 8:0 porazila “Polet” iz Broda

Fudbaleri “Omarske”, u 13. kolu Druge lige Republike Srpske, grupa Zapad, visokim rezultatom  8:0 deklasirali su “Polet 1926” iz Broda . Vodeći gol u 5. minutu postigao je Vedran Panić a na 2:0 , autogolom, u 15. minutu, povisio je Duško Gajić. U 23. minutu  golom Ananda Krecelja “Omarska” je došla u vođstvo od 3:0. Četiri minuta kasnije svoj drugi gol postiže Panić, a u 38. minutu Krecelj je pogodio za   visoko vođstvom “Omarske”, od čak 5:0.

U drugom poluvremenu “Omarska” je postigla tri gola a strijelci su bili: Branko Rosić u 54. te Aleksandar Višić u 73. i Milan Delić u 82. minutu.

Trener Milenko  Vuleta na raspolaganju je imao kompletan tim a nedostojao je povrijeđeni  Mirko Hrvaćanina.

Za pobjednički tim “Omarske” igrali su: Jokić, Panić, Zdjelar, Bo. Romanić (od 74. Vučenović), Nišević (od 60. Ma. Jokić ), Rosić, Krecelj ( od 60. Stojnić), Grahovac, Anđić, Delić, Višić. Rezerve: Drinić, Radanović i St. Jokić. Trener: Milenko Vuleta.

Sa četiri pobjede, jednim remijem i osam poraza, gol razlikom 24:28, “Omarska” je osvojila 13 bodova i  zauzima 12. mjesto. U narednom kolu gost su FK “Vranjak”.

M.Bogun

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!