Fudbaleri “Rudar Prijedora”,  pobjednički niz  u šampionatu Republike Srpske, žele nastaviti i u sutrašnjem susretu protiv “Podrinja ” iz Janje. Nakon prvenstvene pobjede protiv “Sutjeske” i trijumfa u osmini finala Kupa BiH protiv “Čelika”, gost Prijedorčana je solidni tim “Podrinja” koji je neugodan protivnik posebno na gostujućim terenima.

Pomoćni trener “Rudar  – Prijedora” Saša Keranović očekuje  izvanrednu fudbalsku predstavu i pozitivan rezultat a to je samo pobjeda. Atmosvera u ekipi je izvanredna, nema  igrača sa kartonima a povoljan je i zdravstveni bilten.

Trener Zlatko Jelisavac neće moći računati  na povrijeđenog golmana Nemanju Petrovića. Disciplinovanom i ofanzivnom igrom, viđenom u susretu protiv “Čelika”, žele ostvariti sedmu prvenstvenu pobjedu i obradovati navijače. Priželjkuju trijumf “Drine” iz Zvornika na gostovanju kod lidera “Zvijezde 09” i tako preuzmu lidersku poziciju šampionata. Utakmica“Rudar Prijedor”-“Podrinje ” igra se u subotu,  28. oktobra, sa početkom u 14,30 časova.

M.Bogun

 

PrethodniKOLO SRPSKIH SESTARA OBILJEŽAVA SVOJU KRSNU SLAVU (VIDEO)
SlijedećiOLUJNI VJETAR ODNIO KROVNU KONSTRUKCIJU