FK “RUDAR-PRIJEDOR”: REMI PROTIV “SLOBODE” (MG)

Nepun mjesec dana, uprkos otežanim uslovima, fudbaleri “Rudar-Prijedora” pripremaju se za nastavak šampionata Republike Srpske. Za 23 dana priprema odigrali su tri  kontrolne utakmice. U Vrbovcu su rezultatom 3:2 pobijedili istoimenog trećeligaša Hrvatske. U drugom test meču su sa 2:1(2:0) slavili u Velikoj Gorici protiv “Gorice”, kandidata za Prvu ligu Hrvatske.

Nakon što vremenski uslovi nisu dozvoli da u Banja Luci “rudari” odigraju meč protiv bihaćkog “Jedinstva”, izabranici Zlatka Jelisavca, u Banja Luci, juče su  odigrali nerješeno 0:0 protiv “Slobode” iz Mrkonjić Grada. Oba tima imali su prilike ali je izostala realizacija.

Za subotu, 17. februara, planiran je meč protiv “Željezničar Sport tima”,  a 24. ovog mjeseca susret protiv “Podgrmeča” iz Sanskog Mosta. Generalna proba lidera na tabeli  Republike Srpske “Rudar-Prijedora” je 3. marta protiv “Kozare” iz Gradiške.

Prva fudbalska Liga Srpske  se nastavlja 10. Marta a  prijedorski “rudari” žele da prebace normu i po treći put izbore plasman u Premijer ligu BiH.

U nastavak  takmičenja, prije  plej-ofa za prvaka, ulaze sa dva boda viška u odnosu na  glavnog konkurenta “Zvijezdu 09”.

M.Bogun

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!