2.8 C
Prijedor
Srijeda, 30 Novembra, 2022

FK “RUDAR PRIJEDOR”: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Najnovije vijesti

Na sjednici Upravnog odbora održanoj 25.04.2018. godine, kojoj su osim članova Upravnog odbora prisustvovali i predsjednik Skupštine, kao i predstavnici osnivača i sponzora FK „Rudar-Prijedor“, odlučno je postavljen stav da će Klub u preostalih 9. kola svom snagom, od prvog tima, do osnivača i sponzora, nastojati da zauzme prvu poziciju u Prvoj ligi Republike Srpske. Na taj način bi bio obezbjeđen plasman u Premijer ligu BiH, što bi nesumnjivo bila najveća nagrada Klubu i gradu u godini jubileja, kada se proslavlja 90. godina postojanja i rada.

 

Dosadašnji rezultati i zalaganje daju puno pravo da strukture kluba imaju povjerenje u stručni štab i igrače da će uspjeti obezbjediti željeni plasman. U tom cilju Uprava kluba će stimulisati stručni štab i prvi tim odgovarajućim premijama i nagradama u skladu sa aktima Kluba, jer ne želimo odustati od borbe za prvaka RS dok god postoji i minimalna šansa za osvajanje titule. Ovim putem pozivamo organe FSRS da obezbjede fer i sportsko takmičenje, jer smo, na žalost, svjedoci kardinalnih sudijskih grešaka, čak i duelu sa našim najvećim rivalom, i to na našem terenu,   koje su direktno uticale na sam rezultat i trenutni plasman na tabeli, a koje su ne mali broj puta bile na štetu FK „Rudar-Prijedor“.

 

Kako ove godine Klub obilježava 90. godina rada i postojanja, jubilej će biti obilježen na način kako to i dolikuje Klubu duge tradicije, u skladu sa trenutnim i realnim mogućnostima. Više detalja o samom programu obilježavanja ćemo dostaviti svim medijima u narednom periodu. Iskreno se nadamo da će jedini krajiški predstavnik u play off-u ostvariti cilj, odnosno plasman u viši rang takmičenja, gdje nam je i mjesto, i na taj način staviti krunu na takmičarsku 2017/18 godinu.

FK „RUDAR-PRIJEDOR“