Fudbalski klub “Rudar Prijedor”, prozivkom i prvim treningom, na Gradskom stadionu, počeo je sedmonedjeljne pripreme za nastavak šampionata Republike Srpske. Uz igrače koji su prezimili na prvoj poziciji, početku priprema, pridružilo se i nekoliko igrača prijedorske regije koji traže mjesto u timu.  Trener FK “Rudar Prijedor” Zlatko Jelisavac, kaže da ih očekuje maratonska polusezona u kojoj titulu šampiona žele “Rudar Prijedor”, “Zvijezda 09” i „Drina”. Naglašava da su planirali sedam test mečeva, a baza priprema je Potkozarje.

Svi igrači “Rudar Prijedora” su vezani ugovorom do kraja polusezone. Konačan tim znaće se nakon prelaznog roka koji završava 10. februara. Golman Mirza Hasanbegović je prvo pojačanje, a upražnjeno je mjesto i napadača. Da se radi punom parom uvjerava i kapiten tima Nemanja Marić koji je uvjeren u šampionsku titulu i stadion sa reflektorima i semaforom u Premijer ligi, naredne sezone.

Ovogodišnji jubilej, 90 godina osnivanja “Rudar Prijedora” je motiv više za tim Zlatka Jelisavca, da se po treći put plasira u BH elitu. Tokom sedmonedjeljnih priprema planirano je sedam test mečeva, a prvi je 2. februara protiv ekipe “Vrbovca”. Fudbaleri “Rudar Prijedora”, njihov stručni tim i Uprava kluba nadaju se da će imati podršku Grada, sponzora i ljubitelja fudbala.

M.Bogun

foto:Giga

PrethodniBESPLATNO UČLANJENJE U BIBILIOTEKU U NEDJELJI SVETOSAVLJA
SlijedećiNEMA GRIPA, ALI IMA PREHLADNIH STANJA (VIDEO)