„Sloga” je u Saničanima sa minimalnih 1:0 pobjedila “Mladost” iz Kotor  Varoša. Gol odluke, u 56. minutu, postigao je Davor Kecman. U drugom minutu sudijske nadoknade drugi žuti karton i isključenje zaradio je igrač-trener “Sloge” Nebojša Šodić i pauziraće narednu utakmicu. To je druga ovosezonska pobjeda “ribara” na stadionu u Saničanima, obzirom da su  ranije, domaće, mečeve igrali na stadionu “Poljana” kraj Bereka i u Omarskoj.

“SLOGA”- “MLADOST”  1:0 (0:0)

Stadion FK “Sloga” u Saničanima. Gledalaca 100.  Strijelac: Davor Kecman u 56.minuti. Žuti kartoni: Šodić, M.Čačić, Sa.Objedović, Kecman (Sloga), Hibić, Đukić, Vučenović, Radivojević (Mladost). Crveni karton: Nebojša Šodić (Sloga) u 90+2.minut

Za “Slogu” su igrali: Tica, Kecman, Sa.Objedović, Brdar, Stanković (od 90. Novaković), Dragić (od 78. Radanović), Tambić, Da.Čačić, M.Čačić, Torbica, Šodić. Rezerve: N.Kečan,D. Kečan, Unijat i Tambić.

Zanimljivo da je u protokolu pozitivna igra gostiju ocjenjena “osmicom”,  a “Sloge” “šesticom”. U narednom kolu, 11. plasirana “Sloga” je gost pretposljednje ekipe “Čelinca”.

M.Bogun

PrethodniSLOBODAN BRDAR: SVAKO POVEĆANJE PENZIJA DOBRO DOŠLO (VIDEO)
SlijedećiPETA FUDBALSKA LIGA: ŠESTO KOLO U ZNAKU GOSTIJU