FONDACIJA „ARCELOR MITTAL PRIJEDOR“ OBILJEŽILA 10 GODINA POSTOJANJA I RADA – Kozarski Vjesnik – Radio televizija Prijedor
Home Vijesti FONDACIJA „ARCELOR MITTAL PRIJEDOR“ OBILJEŽILA 10 GODINA POSTOJANJA I RADA

FONDACIJA „ARCELOR MITTAL PRIJEDOR“ OBILJEŽILA 10 GODINA POSTOJANJA I RADA

0

U prisustvu brojnih zvanica Fondacija „Arcelor Mittal Prijedor“ – Program ulaganja u lokalnu zajednicu obilježila je vrijedan jubilej – 10 godina postojanja i rada.  “Arcelor Mittal Prijedor” kroz donacije i sponzorstva je veliku pažnju posvetio lokalnoj zajednici i njenim potrebama. Sa tim ciljem implementirano je 310 projekata, sa desetinama hiljada korisnika, sa ukupnom vrijednošću od preko 3,5 miliona KM i više od 9.000 volonterskih sati.

Predrag Šorga, koordinator za komunikacije i Program društvene odgovornosti Kompanije „Arcelor Mittal Prijedor“

– Naš cilj zaista jeste da jedan dio prihoda, odnosno profita, koji kompanija ostvari, ostavimo u lokalnoj zajednici u kojoj živimo i radimo i da na taj način pružimo podršku svemu onome iza čega mi stojimo. To je prije svega obazovanje, mladi, sport, kultura, umjetnost, razvoj zajednica i sve ono što smo podržavali u toku ovih deset godina – rekao je Predrag Šorga koordinator za komunikacije i Programa društvene odgovornosti Kompanije „Arcelor Mittal Prijedor“.

Kompaniji “Arcelor Mittal Prijedor” dodijeljena je oznaka “Kompanija sa suosjećanjem 2016”. Ova oznaka, koju dodjeljuje “Muzej najvećih donatora na Zapadnom Balkanu”, namijenjena je kompanijama koje su svojim donacijama iskazale povezanost sa sredinom u kojoj djeluju te pomagale, na različite načine, aktivnosti i projekte koji su zahtjevali pomoć i podršku.

– Želio bih da se zahvalim svim organizacijama i institucijama sa kojima smo sarađivali u toku ovih deset godina i sa kojima smo, nadamo se, uspjeli napraviti nešto bolje i dali doprinos u razvoju lokalne zajednice – dodao je Šorga.

U prijedorskom  “Arcelor Mittal-u” ističu da znaju svoj put i da će raditi i dalje na istim temeljima i osnovama, a sve da bi dali svoj doprinos zajednici u kojoj rade, posluju i žive. Trudiće se da i dalje oblikuju budućnost za sve i generacije koje dolaze.

M.Stegić

foto: Dragan Stojnić Giga

NO COMMENTS

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!
Exit mobile version