FSA Prijedor sa 3:0 porazila „Lijevče“ 

Susretima 13. kola nastavljeno je takmičenje u Regionalnoj fudbalskoj ligi Republike Srpske. Fudbalska sportska asocijacija Prijedor je na stadionu „Poljana“ kraj Bereka rezultatom 3:0 pobijedila banjalučki „Naprijed“. Strijelac vodećeg pogotka u 25. minutu bio je Vedran Mršić i tim rezultatom završeno je poluvrijeme . Otpor gostiju Prijedorčani su savladali u periodu od 60. do 62. minuta. Evro gol je postigao Igor Golić a zatim je Nemanja Milaković nespretno intervenisao i postigao  autogol za 3:0 FSA Prijedor. Domaći su u dva navrata reklamirali prekršaj u kaznenom prostoru nad iskusnim Borislavom Mikićem ali se glavni sudfija Milan Joškić nije oglasio.

U nastavku domaći su imali više zrelih prilika ali nije bilo promjene rezultata.   Za  FSA Prijedor igrali su: Zoran Vranješ,Miloš Rečević, Ilija Runić, Nebojša Šodić, Igor Golić, Marko Ðenadija, Borislav Mikić,  Vedran Mršić (od 76. Atif Ikanović), Dejan Bujić ( od 79. Sergej Adžić), Željko Drinić i Ahmet Palić. Trener: Nenad Bašić.

Sa 16 bodova, FSA Prijedor je 8.  tim Lige. Narednog vikenda na gostovanju su kod petoplasiranog „Partizana“ iz Kostajnice.

 

M.Bogun

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!