-1.2 C
Prijedor
Subota, 9 Decembra, 2023

“FSA PRIJEDOR” ŠESTICOM ISPRATILA “UKRINU”

Najnovije vijesti

“FSA Prijedor” rezultatom 6:1 porazila je ekipu “Ukrine” iz Čečave. Gostujuća ekipa iznenadila je favorizovanog domaćina i u 26. minutu postigla gol za rezultat poluvremena.

Nakon odmora druga slika na terenu, a golovi su padali kao na traci.

U 47. minutu izjednačio je Marko Mršić. Najbolji akter meča Miloš Sadžak je iz jedanaesterca povisio na 2:1. U listu strijelaca upisali su se: Borislav Mikić (55), Nemanja Marinović (57), Stefan Radulović (89) i Danilo Grbić (90).

Još su igrali Dejan Milinković, Miloš Rudak, Igor Golić, Milan Kovačević (Nemanja Knežević), Stefan Crnobrnja, Željko Stegić, Dragoslav Babić, Aleksandar Tadić i Stefan Paspalj. 

Trener Nenad Bašić o meču kaže: “Loše smo ušli u utakmicu čak potcjenjivački, bez energije i sa izuzetno puno grešaka. Gostujuća ekipa, koja je igrala vrlo disciplinovano to je iskoristila i dala nam gol. Na poluvremenu smo kroz razgovor došli do određenih zaključaka. Kroz puno bržu i agresivniju igru, u nastavku, uspijeli smo izjednačiti odmah, zatim ostvariti vodstvo. Koliko je prvo poluvrijeme bilo loše toliko je drugo bilo dobro i tečno. Iz ovog smo izvukli određene zaključke da se u svaki meč mora ući maksimalno jako i odgovorno”, kazao je Bašić.

Petoplasirana “FSA Prijedor” u srijedu, 17. maja, gost je “Gorice”.

M.B.