Fudbalska  sportska  asocijacija Prijedor, u okviru  14. kola Regionalne lige Republike Srpske, grupa Zapad, rezultatom 3:1 porazila je domaći  FK “Čelinac”. Vodeći gol za FSA postigao je Bojan Kabić u 54. minutu. Dva gola, u 62. i 79. minutu, zabilježio je  najiskusniji BH fudbaler Borislav Mikić. Od 81. minuta, nakon drugog  žutog kartona Miloša Rečevića, FSA je igrala sa igračem manje. Fudbalska  sportska  asocijacija Prijedor je najboljeplasirani prijedorski tim i sa 19 bodova zauzima 9. mjesto.

OFK “Brdo” iz Hambarina, umjesto tri, na gostovanju u Kozarskoj Dubici kod “Borca”, osvojilo je bod (2:2). Dva gola za “Brdo” postigao je Nikola Miličević (33. i 47. minut). Vodeći gol za “Borac”, u 21. minutu, postigao je Zoran Dugajlić, a u četvrtom minutu sudijske nadoknade Predrag Pralica je, iz jedanaesterca, izjednačio na 2:2. U 57. minutu sudija Blaženko Torbica, zbog psovanja, isključio je rezervnog golmana “Brda” Adnana Čauševića. OFK “Brdo” ima 16 bodova i 12. je tim Lige.

Fudbaleri “Sloge” igrali su neriješeno protiv “Gorice” iz Šipova 1:1 na svom terenu u Saničanima. Vodeći gol za “Slogu” u 49. minutu  postigao je Srđan Torbica. Gosti su, iz jedanaesterca, izjednačili u 77. minutu. “Sloga” je sa 18 bodva na desetom mjestu.

U narednom kolu, u subotu, od 13 časova, na stadionu “Poljana” igra se gradski derbi FSA Prijedor – “Sloga”. OFK “Brdo” na stadionu “Vedro Polje” u Hambarinama, u nedjelju, od 13 časova, dočekuje osmoplasirani banjalučki “Naprijed”.

M.Bogun

PrethodniSKRAĆENO RADNO VRIJEME 21. NOVEMBRA
SlijedećiKARATE: KRISTIJAN MAŠIĆ TREĆI