U 13. kolu Regionalne fudbalske lige Republike Srpske, grupa Zapad, prijedorske ekipe su bile uspješne i ostvarile dvije pobjede i poraz. U derbiju klubova prijedorske regije “Sloga” je u Međeđi, rezultatom 3:0, porazila “Ravan”. Vodeći  gol je u 25. minutu postigao Siniša Objedović. U drugom poluvremenu, za osam minuta, Goran Tadić je postigao dva gola za konačnu pobjedu od 3:0.  “Sloga” je, sa 17 bodova, najboljeplasirana ekipa grada Prijedora u ovom rangu. U nedjelju, 12. novembra, u Saničanima “Sloga” dočekuje trećeplasirani tim “Gorica” iz Šipova. Gosti imaju 11 bodova više od “ribara” iz Saničana.

Fudbalska sportska asocijacija Prijedor, u okviru 13. kola Regionalne lige Republike Srpske, grupa Zapad, visokim rezultatom 4:2 porazila je “Mladost”, Kotor Varoš. Dva gola postigao je Miloš Stević, a u listu strijelaca su se upisali Ilija Runić i Igor Golić. Fudbalska sportska asocijacija Prijedor sa 16 bodova je jedanaesti tim Lige. U narednom kolu na teškom je gostovanju kod devetoplasiranog “Čelinca”.

Lider Regionalne fudbalske lige Republike Srpske, grupa Zapad, “Karanovac” je, kao domaćin, rezultatom 2:0 pobijedio Omladinski fudbalski klub “Brdo” iz Hambarina. “Karanovac” je gol postigao u četvrtom minutu iz jedanaesterca. Drugi gol “Brdo” je primilo u pretposljednjem, 89. minutu susreta.“Brdo” sa 15 bodova zauzima 12. mjesto na tabeli. U narednom kolu je gost bivšeg drugoligaša Srpske, “Borca” iz Kozarske Dubice.

M.Bogun

PrethodniU ZAPOŠLJAVANJU PREDNJAČI REALNI SEKTOR (VIDEO)
SlijedećiOBILJEŽEN MITROVAN, KRSNA SLAVA BORAČKE ORGANIZACIJE RS (FOTO i VIDEO)