15.8 C
Prijedor
Petak, 31 Marta, 2023

FUDBALSKE TAJNE UČILI KOD “CRVENE ZVEZDE”

Najnovije vijesti

Kadeti i predpjetlići FSA Prijedor – Škola fudbala “Braća Đurovski” Prijedor bili su gosti FK “Crvena zvezda” Beograd i FK “BSK Batajnica”. U sklopu gostovanja odigrane su utakmice sa FK “BSK Batajnica” u kategoriji pionira, te sa FK “Crvena zvezda” u kategoriji predpjetlića. Kadeti su zabilježili pobjedu, a predpjetlići poraz.

p-fsa-1

Ovo je jedno veliko iskustvo za naš klub. Nije lako doći u situaciju da igraš protiv nekadašnjeg evropskog i svjetskog prvaka. Ovo gostovanje će nam puno značiti u daljem radu sa mlađim kategorijama. Vidjeli smo kako se to radi u jednom velikom i organizovanom klubu kao što je “Crvena zvezda” – istakao je Zoran Petković, trener mlađih kategorija FSA Prijedor-Škola fudbala “Braća Đurovski”.

Sportski direktor Miroslav Šormaz iskoristio je priliku da se zahvali FK “Crvena zvezda” i FK “BSK Batajnica” na ukazanom gostoprimstvu. Uputio je poziv ovim klubovima za uzvratnu posjetu Prijedoru.

Mladi igrači i članovi Kluba u pratnji, bili su gosti na prvenstvenoj utakmici između FK “Crvena zvezda” – FK “Rad” Beograd na stadionu “Rajko Mitić”. U ekspediciji u Beogradu bili su   treneri Zoran Petković, Slobodan Bodo Ličina, Mladen Čiča te Miroslav Šormaz i Darko Vrhovac, vođe puta.

pripremio: M.Bogun

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!