-3.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 6 Februara, 2023

FUDBALSKI KUP GRADA: TRUJUMF FSA PRIJEDOR

Najnovije vijesti

Fudbalska sportska asocijacija Prijedor, pobjedom od 3:2 nad “Rudar-Prijedorom”, osvojila je trofej pobjednika Fudbalskog kupa grada Prijedora. U susretu odigranom na stadionu “Poljana” kraj Bereka, FSA Prijedor postigla je vodeći gol u 8. minutu kad je strijelac bio Ilija Runić. Milan Šakić izjednačio je u 13. minutu, a u nastavku susreta, uz veliku podršku navijača, Vedran Mršić, uz iskusnog Borislava Mikića najbolji akter finala, u 20. i 29. minuti postiže golove za vođstvo od 3:1.

“Rudar-Prijedor” je u 90. minutu, efektnim golom Ervina Ćatića, ublažio poraz ”rudara”. Kapiten Fudbalske sportske asocijacije Prijedor Miloš Rudak zadovoljan je više nego zasluženim trijumfom tima. Nemanja Marić, kapiten prvoligaša Republike Srpske, “Rudar-Prijedora”, čestitao je protivniku na pobjedi.

Uz pobjednički pehar, medalje i šampanjac, pobjedniku Kupa pripala je vrijedna oprema kompanije “Molson Kors”. Potpredsjednik Gradskog fudbalskog saveza Vukašin Đaković zadovoljan je Kupom, posebno finalnim susretom. U ovogodišnjem kupu učestvovalo je 14  klubova grada Prijedora i dvije ekipe iz Oštre Luke. Podršku održavanju Manifestacije dao je i Grad Prijedor, ističe stručni saradnik za sport, Zdravko Ostojić.

U predigri ovog susreta, selekcija pionira Gradskog fudbalskog saveza Prijedor, rezultatom 2:0, pobijedila je kadetski sastav FK “Omarska”. Strijelci su bili Aleksandar Stojković i Sergej Vuruna.

U programu su učestvovale članice grupe “Top dens”, a sretni su na tomboli dobili Jelen majice.

M.Bogun