0.8 C
Prijedor
Subota, 4 Februara, 2023

FUDBALSKI TURNIR U MINHENU: PRIJEDORČANI OSVOJILI TRI ZLATA I SREBRO

Najnovije vijesti

Fudbalske nade Škole fudbala “Braća Đurovski”, zajedno sa ekipom FK “Rudar-Prijedor”, bili su na prestižnom turniru u Minhenu (Njemačka). Uz tri prva, Kozarčani su osvojili i drugo mjesto.

Pioniri “Rudar-Prijedora” u finalu su savladali ekipu “Študgarta” sa visokih 6:0. Izabranici Dine Sikirića, u pet mečeva, postigli su 18, a primili dva gola. Ivan Kondić je najbolji strijelac, a Stefan Marčetić igrač ovog dijela Turnira.

Kadeti Škole fudbala “Braća Đurovski”  u finalu su igrali protiv “Kelna” i zabilježili pobjedu od 2:0, a “cicibani” Zorana Petkovića prvo mjesto osvojili su bez ijednog poraza.

Ekipa SK  “Srbija”, Minhen, rezultatom 1:0 pobijedila je predtakmičare ŠF “Braća Đurovski”.

– Pored medalja i pehara, nosimo lijepe uspomene iz druženja sa domaćinom. Zahvaljujemo se ovom prilikom SK “Srbija” iz Minhena,  Nikoli Kuzmanoviću, Gradskoj upravi i gradonačelniku Prijedora, Milenku Đakoviću – ističu Petković i Sikirić.

Dodaju da su bili specijalni gosti “Alianz Arene”, gdje igra čuveni “Bajern”  iz Minhena. Obišli su “Bajernov muzej”, trofejnu salu, “Fan šop”, Olimpijski kompleks, centar i olimpijski toranj te “BMV” muzej.

M.Bogun