Klub malog fudbala “Prijedor” poražen je od Kluba malog fudbala “Doboj” rezultatom 5:3. Susret desetog kola Prve futsal lige Republike Srpske bio je pravi derbi, sa dosta golova, preokreta i borbe koja je trajala od prvog do posljednjeg sudijskog zvižduka.

Prvo su mrežu zatresle Dobojlije, a strijelac je bio Buljubašić u četvrtom minutu. KMF „Prijedor“ potom kreće sa pojačanim pritiskom, a izjednačenje stiže u sedmom minutu golom Panića. Već nakon šest minuta Panić ponovo pogađa i preokreće rezultat.

Međutim, nakon prekršaja nad igračem „Doboja“, Buljubašić ponovo pogađa za 2:2. U drugom poluvremenu gosti postižu još tri gola, od čega je Demonjić postigao dva, a Martić jedan. U posljednjim minutama susreta Golić je postigao gol za „Prijedor“.

KMF “Doboj” se ovom pobjedom učvrstio na prvoj poziciji Prve lige RS – grupa Zapad. KMF “Prijedor” i dalje zauzima četvrtu poziciju, sa 15 osvojenih bodova. U narednom kolu očekuje nas krajiški derbi, budući da “Prijedor” ide na gostovanje u Banja Luku, gdje ih dočekuje ekipa “Borca”.

KV